ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΠΟΛΤΟΣ

Βασιλικός πολτός

Ο βασιλικός πολτός είναι μια κρεμώδης φυσική ουσία η οποία εκκρίνεται από τους υποφαρυγγικούς αδένες των μελισσών. Εργάτριες μέλισσες παράγουν αυτή την τροφή αποκλειστικά και μόνο για να θρέψουν τις βασίλισσες και τις προνύμφες. Είναι ενδεικτικό ότι εξαιτίας της διατροφής της, η βασίλισσα ζει έως και πενήντα φορές περισσότερο από την απλή εργάτρια και καταφέρνει να γεννά κάθε μέρα έως και 2000 αυγά.

O βασιλικός πολτός είναι πλούσιος σε μεταλλικά άλατα και κυρίως ασβέστιο, κάλιο και μαγνήσιο. Είναι πηγή βιταμινών, ενζύμων και μιας ομάδας συστατικών που μέχρι σήμερα έχουν μείνει απροσδιόριστα. Η περιεκτικότητα του βασιλικού πολτού σε όλα αυτά τα θρεπτικά στοιχεία τον καθιστά μια τροφή με πλήθος ευεργετικών ιδιοτήτων:

- Τονώνει τους κουρασμένους και ταλαιπωρημένους οργανισμούς και επισπεύδει την ανάρρωσή τους
- Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα
- Συντελεί στην καλή υγεία του δέρματος και των ιστών
- Έχει αντισηπτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες
- Συμβάλλει στην γαλακτοπαραγωγή μετά τη γέννα των γυναικών
- Βοηθάει στην αντιμετώπιση των ρευματικών αρθρίτιδων, στη μείωση της πίεσης του αίματος και στη θεραπεία της χρόνιας δυσκοιλιότητας
- Χρησιμοποιείται στη θεραπεία της νεφρικής ανεπάρκειας και στην αποφυγή της αγγείωσης του δέρματος
- Τονώνει την ερωτική επιθυμία.
Γενικά ο βασιλικός πολτός βελτιώνει τη διάθεση, αυξάνει την όρεξη και την ικανότητα για εργασία και βοηθά στην απόκτηση μεγαλύτερης διανοητικής και σωματικής δύναμης.

Σε γυάλινο βάζο των 11 γρ.
30 Ευρώ
Τεμάχιο

Σημείωσεις:
1. Στις τιμές δε συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής.
2. Για τιμές χονδρικής, επικοινωνήστε απευθείας με εμάς.